Ajankohtaista

DJ-pöytä / vastaanottotiski

20160119_203159_resized

Viime vuoden lopulla saimme mielenkiintoisen työtarjouksen kampaamolta.
Tampereella sijaitseva Parturi-kampaamo Unity Hair & Beauty, pyysi valmistamaan dj-pöydän kaltaisen vastaanottotiskin uuteen, avattavaan liikkeeseensä.

Kampaamo avasi ovensa vuoden vaihteen jälkeen ja tiski on saanut hyvin huomiota osakseen – onhan se hieman poikkeva totuttuihin kampaamotiskeihin verrattuna, mutta sopii kuin nakutettuna kampaamon yleisilmeeseen.

Pöydässä on taso tietokoneelle sekä korttimaksupäätteelle. Pöydän saa myös sarnanoituna, jolloin se on helppo koota ja kuljettaa mukanaan vaikkapa keikkapaikoille. (DJ:t huom !)

Pöytää voi käydä livenä katsomassa Parturi-kampaamo Unity Hair & Beauty, Aaltosenkatu 31-33, Tampere, http://www.unity.fi/

Palvelujamme – TRUSSIT

TRUSSIT ovat yksi päätuotteistamme, trussiprojektit työllistävätkin henkilöstöämme nykyään jo lähes viikoittain. Teemme trusseja räätälöityinä ja parhaimmillaan mittatilaustyönä vastaamaan tarkalleen asiakkaan tarpeita, jolloin esimerkiksi pienetkin lavarakenteet saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Valmistamme kaikkia yleisimpiä trussimalleja, eli kaksi (tikas)- kolmi (kolmio)- ja neliputki(neliö)malleja asiakkaan piirustusten tai mittojen mukaisesti. Yleisimmät käyttökohteet trusseille ovat teatteri- ja näyttämörakenteet, konserttilavat sekä messu- ja mainostelineratkaisut. Valmistamiimme trusseihin voidaan kiinnittää valotekniikkaa, äänentoistolaitteita sekä muita audiovisuaalisia laitteita, joille trussikiinnikkeitä on saatavilla. Nykyään trusseja on alettu myös hyödyntämään liikennemerkkien jalkoina sekä valtateiden yläopasteiden päärakenteina niiden keveyden ja helpon käsiteltävyyden, mutta kuitenkin hyvän lujuuden vuoksi.

Päämateriaalinamme on alumiini. Yleisimmin trusseissa käytetään pyöreää alumiiniputkea, joka sahataan määrämittaiseksi suoraan toimipisteessämme. Myös erikoisemmat putkiprofiilit ovat mahdollisia kattavan raaka-ainevalikoimamme ansiosta. Laadukas TIG-hitsaus takaa kauniit ja lujat hitsaussaumat ja lopputuloksen varmistaa IWS, VT2– koulutettu henkilöstömme. Trussit eivät vaadi minkäänlaista pintakäsittelyä tai viimeistelyä huolellisen materiaalien käsittelyn ja hitsauksen ansiosta. Täydellinen laatu on ehdoton vaatimuksemme.

Toimitusaika trusseille riippuu tilattavasta kokonaisuudesta. Yksittäisiä trusseja pystymme valmistamaan hyvinkin nopealla toimitusajalla, parhaimmillaan jopa alle kahdessa viikossa, kun taas laajemmat trussikokonaisuudet vaativat enemmän aikaa raaka-aineiden hankintaan ja esivalmisteluun. Laajemmille kokonaisuuksille tyypillinen toimitusaika on n. 3-4 viikkoa.

OTA YHTEYTTÄ yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse, niin asiantuntijamme antavat lisätietoa tarvittaessa!

P.S. Muistakaahan tykätä meistä myös FACEBOOKISSA! Näin saatte ensimmäisinä tiedon ajankohtaisista asioista!

AL-Weld Oy mukana Messut Nokialla- tapahtumassa

Messut Nokialla järjestetään tänä vuonna 23.-24.5.2015 Nokian jäähallissa, osoitteessa Hinttalankatu 6. Messuille odotetaan jopa 10 000 kävijää ja mukaan on ilmoittautunut lukuisia näytteilleasettajia!

AL-Weld Oy:n löytää messuilta osastolta J 1, olemme messuilla mukana molempina päivinä. Messuosastoltamme saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme sekä pääset tutustumaan palveluihimme tarkemmin. Messut ovat avoinna lauantaina klo 10-17 sekä sunnuntaina klo 10-16. Messuosastokartan saat avattua TÄSTÄ!

Lisätietoja Messut Nokialla- tapahtumasta löydät täältä: http://www.messutnokialla.fi/

Tervetuloa tutustumaan!